Tak to chodí,že ti co nedelají nic mají štěstí habaděj a lidi co se snaží,tak se jim vyhýbá i ten kousek štěstíčka v podobě lásky:o) Život je nespravedlivý,ale člověk se stím musí naučit žít a věřit,že se to jednou v dobré obrátí..
14.06.2008 19:41:00 | FrankieLamprt