Život, láska, přátelství.
Anotace: I takhle se dá život brát.
Život je jako pták,
který v oblacích létá.
Láska je jako mrak,
který nás v životě deptá.
Kamarádství jsou jak provazy,
které nás do zápěstí řezají.
Milenci jsou jak vrazi,
kteří se navzájem zabíjí
Přečteno 400x
Tipy 5
Poslední tipující: snupicek, Douša, Květka Š., Cleris, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)