Anotace: ...
pěkný, ale škoda že nepíše taky ty úvahy....ta jedna co sem jí vod něj četla se mi docela líbila.
07.12.2008 12:08:00 | baruska001
jémi :D perfektní... :)
i roboti říkají - GooD Work :)
08.08.2008 10:04:00 | Duše zmítaná bouří reality
lalala. chleba je chleba. pro hrdlořezy doporučuji tekutou variantu, ta je do jisté míry bezpečnější.... a od jisté zase méně bezpečná. nu což. ale všechno je jedovaté. v jisté míře.
24.06.2008 00:16:00 | jacobs
...Souhlas s Trdlem , co to budeš pižlat po krajících , když můžeš mít celý bochník ...Moc podařená Jirka
23.06.2008 07:04:00 | kavec
co takhle vzít radši celej bochník a ukusovat...? protože jsem na tom stejně jako Aťan...
16.06.2008 21:29:00 | Trdlo
taky znám takovýho jedince, který by se byl schopen při krájení chleba podřezat... tak mu ho radši ukrojím ;)
16.06.2008 19:52:00 | prostějanek