Káva a cigaretka...
Zalievam si horúcu kávu,
pridám cukor,možno dva,
čítam v novinách novú správu,
nohy na stole,špinavé,hľa!
Potiahnem z cigarety,
plamienok sa blíži k titulkám,
čítam si Hronského poviedky,
a sekunda plynie ako minútka.
Zaťahujem roletu a zhasínam svetlá,
meditujem a dopíjam pohár,
buď poloprázdny,či plný,to sa strieda,
doplním vodkou,keď dochádza voda.
Z boka na bok,na krátkej posteli,
z paplóna trčia studené nohy,
ach,keby ste len vedeli,
ako to pri smútku u mňa chodí.
Přečteno 449x
Tipy 4
Poslední tipující: hostmen, Ria, Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)