XI.
Procházím zahradou,
procházím sadem.
Procházím pustinou,
procházím ladem.
Jdu kolem jezera,
jdu kolem řeky.
Jdu kolem lesa,
putuji věky.
Dojdu až k horám,
dojdu až k vodě,
dojdu až k vrcholu,
dojdu až k tobě.
Dojdu až k tobě
a celý se klepu.
K tobě bych došel
i přes půl světu.
Došel jsem k tobě,
ale cíl můj to není.
Chtěl bych žít v tobě,
a minulost změnit.
Nechat jen to krásné,
a smazat temno.
Či smazat vše
a nechat jen jedno.
Naši lásku.
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: Fighting Dreamer, pejrak, mistrál
Komentáře (1)
Komentujících (1)