Přílišný strach
na Tvé bříško
natírá prach
Stírám jej prsty
a posílám sluníčko
ve vrstvě tlustý
:-DDD
19.06.2008 10:13:00 | Levandule
kulatá bříška mě živí :-) hezké :-)
z psychologického hlediska lze pozorovat ale i jistá úskalí UTZ co se týká prožívání těhotenství. Těhotné ztrácejí instinkty a nejsou až tak v souladu se svým těhotenstvím. Potřebují techniku k tomu, aby se cítily těhotné...
18.06.2008 12:21:00 | Popelka
Ultrazvuk - to je nejkrásnější pozorovatelna, jakou jsem kdy zažil. Úplně přes báseň cítím, jak si to užíváte. NÁDHERA!
18.06.2008 09:06:00 | Aťan
Je nádherný... jsi nádherný... mával nám a my se přitom tolik báli... moc dobře věděl, že na něj hledíme bez dechu:-)
18.06.2008 08:08:00 | Žqáry