Špatně to končívá..
Nechce mít děti
Ani krásný dům (se zahradou)
Netouží po manželství
Nehodlá věřit slibům (které lžou)
Ví že takové věci snad ani nemají cenu
Že patří mezi strašlivou změť
Vše takové ať jest v nedohlednu
Ale chtěla jen pro teď
Aby život neměl barvu temna
V jakém se denně cítí
Toužila po někom kdo by srdce zaplnil
Ale byt s někým bylo horší než být sama
Teď už to ví
Osud jí to prozradil
Už třikrát
Zdánlivé štěstí
Bylo zničeno jak za bouřky strom
A ona už nevěří
Že jednou bude opravdové ona a on
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Mraveneček, maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)