Šťastní
projdeme se noční krajinou
ztichlou trochu
tajemnou
prožijeme další sen
co vydrží v nás
celý příští den
a nad ránem se opět ztratí
tiše budem přihlížet
na stráně plné hvězd
co svítí
tušit dálky nad námi
vůně štěstí
v pavoučí síti
unaveni sebou a šťastní
Copyright © 2008, Monsignore
Přečteno 396x
Tipy 21
Poslední tipující: Milásek, ni.va, Vladimír P., Bíša, Lorraine, maena, spare, dream in emptiness, WAYWARD, Iva Borecká, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)