Anotace: Přibližně mezi prsama, trochu nalevo.Fakt, to si nedělam srandu
Jo, trošičku by ses uklidnit mohla, to je fakt...a doporučuju se na všechno vykašlat, večer zůstat doma, udělat si plnou konvici nějakého výtečného čaje, zapnout si nějaký pěkný program v televizi a lenošit :-) Věř mi - to funguje, na všechno zapomeneš a bude ti dobře!
Anebo ještě jedna varianta - sport. Běž si třeba ven na hodinku zaběhat, to je taky lék ;-)
21.06.2008 12:02:00 | Chancer