Bez obalu
Bez obalu,na plochý dráze,
kde jsou,cesty naší lásky,
na vysoké skále,
v hustém dešti,
který vonní květinami,
spolu na jedné lodi,
Adam a Eva,
uprchlíci z ráje,
azyl hledající,
moderně vypisují,
stovky papírů,
aby v neznámé zemi,
usadit se mohli,
prácí hledají,
jazyk neznají,
dvě černé ovce,
na šachovnici života,
mezi bílými ovcemi,
láska mezi nimi,
sílu jím dává,
jablko svárů,
od hada v dárku,
zabalené rudou stužkou,
otrávené závistí,
které jim smutný lidi,
na zlatém podnose podstrčili,
smrt zavinili.
Přečteno 309x
Tipy 17
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, jedam, Lota, labuť, saddova, Churry, waterlily, Simísek, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)