Anotace: …ze sbírky Osudy …vážně nic pro citlivky …ale život je prostě takovej …zlej … …je to o lásce na ostří nože …
teda tohle mi uplne vyrazilo dech.....je to super jako basen ale jako zivot by se mi to asi moc nelibilo.......kazdopadne ST,opravdu me to zaujalo...
06.08.2008 12:09:00 | už ne pernikova princezna
Tak tohle je první báseň, kterou jsem od tebe (od vás?) četla...A je to vážně paráda, teda ten příběh je smutný, ale je to život, to je realita...určitě si přečtu i další díla :)
05.07.2008 21:49:00 | mauvais-ange
Nechceš si dát novej nick?
Copak třeba Brutalic?
:-D
... náš třídní na gymplu říkával ... "Nedráždi lvi!" ... no a takhle to pak dopadá ...
03.07.2008 19:26:00 | JardaCH
Prostě tyhle osudy se mi od tebe líbí ze všeho nejvíc.....to mluví snad za vše
26.06.2008 12:23:00 | whiolet
jo...i to je život....měla jsem pocit jako by to bylo hodně blízko...zajímavý...
24.06.2008 17:28:00 | shakespeares