Tak to bývá...
Anotace: ...ze šuplíku, byla hned vedle příborů:-)
Zavři oči.
nesmíš se dívat !
Představy Tvoje dostanou křídla...
Vejdu,
a fouknu Ti do vlasů.
Doteky hřívy Pegasů.
Ústa pak navštíví
Tvé horké čelo.
Neříkám políbí,
jak by se mělo.
A potom...
pak už nic.
Shořela křídla,
skončily návštěvní hodiny,
praskla bublinka z mýdla...
Něco se mi pálí v kuchyni !
Přečteno 645x
Tipy 35
Poslední tipující: Pája Black, drsnosrstej kokršpaněl, Milásek, Manon.H, WhiteSkull, isisleo, Myrja, jiljovský, rolon, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)