Zastav mě, musí stát
Po mých nahých fotkách
žádný časopis neskočí
blesky mě míjí i v šatech
které na sobě ladím snad ne
jako úplně hluchej muzikant
všechno co dělám
nedělám jen pro tebe
jsou i jiný lidi
třeba já
chci být rozpočítaný
na třetího se nedostane
utíkám k tobě do komůrky
to je dobrot
spolu jíme
z Nohavice nevytřesu
že stůl co nás rozděluje
zároveň nás spojí
mám esa v rukávu
sundaváš ze sebe trumfy
vadí nevadí
vždyť víš
někdy je to tak
a teď tě chci
tak už mi konečně zavři hubu ...
Přečteno 358x
Tipy 19
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marcella, .K.r.i.s.t.y., Levandule, Belmon, WhiteSkull, Myrja, Zamilovaná do nezamilované doby, hanele m., Aťan, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)