Jako odpadkový koš
Anotace: krátké a výstižné
Hází mě do koše
mezi smetí,
pak se omlouvá
a posílá smutné smailíky.
...A to už kolikrát
a dnes znova.
Vždyť jsem to čekala.
Žádné překvápko se nekoná!
/A to kvůli němu nespím/
pchee!!
Až se rozkýve doopravdy,
možná tu pro něj ze mě nic nezbude..
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Winnacott
Komentáře (1)
Komentujících (1)