Asi tě miluju
Anotace: No, moje pomatený srdce (nebo mozek?)se ozvalo ...komentáře přivítám ..
Sbírka:
Chester
Přála bych si mít jasno.
Mít jasno v tom, co dělám
A v tom jestli tě miluju.
Snad jednou to zdolám
A všechno ti řeknu.
To ti slibuju...
Budoucnost je ve hvězdách
A jen málokdo v nich umí číst.
Můžem je hledat spolu
Jen bych ti to musela říct.
Budem ležet v trávě
Tak jako minule
Hledat v noci slunce
A dát se proti ostatním do boje.
Ať říkaj si, co chtěj
My dva na ně kašlem
Máme jeden druhého
A všechny do háje pošlem...
Kráčím po cestě za tebou
A předsudků se zbavuju.
Vymýšlím si, co řeknu
Bože ...asi tě miluju...
Přečteno 880x
Tipy 1
Poslední tipující: Puck
Komentáře (3)
Komentujících (3)