Ten Den...
lítali kolem nás
a nesměle šeptali
že nesmim
nečekaně dole na sráz
a hlubina zapomnění
která v tom okamžiku neexistovala
nebo jsem ji alespoň nevnímala...
dolů
všechno z nás jde dolů
ale teď se
neřeší v krvi přítomnost alkoholu
...
protože by to tak bylo
protože bychom to tak chtěli
...
po kamení
se dřu kvůli tobě tak dlouho
že mi zůstává na zádech krvavá vzpomínka
tak,jak bylo,už nic není
začali jsme nanovo
a možná,že nejen ta vzpomínka...
a teď
když mam před sebou ještě nelítostně
24 dnů
...chce se mi umřít
miluju tě
a milovat budu...
Přečteno 407x
Tipy 12
Poslední tipující: dva, embryo v hlave, Marteline, Mraveneček, B.a.r.b.a.r, 0-0, monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)