Anotace: Trochu typičtější téma...když se láska stane posedlostí a posedlost mrtvolou...?Nebo to nebyla láska?
Co to pod sebou vidím? Aaaach, naši prokletí!! Mně to ani jednoho z nich moc nepřipomíná, ale ber to jako lichotku, poněvadž ty jsi byla a navždy zůstaneš JEN svá!
03.04.2009 18:35:00 | ziriant
velkolepe dilko,ktere nadherne a s noblesou vystihuje to neco...
29.08.2007 13:24:00 | Stavitel mostu přes Rubikon