Přes všechno
Anotace: Nemůžu zapomenout...
Přes všechny pocity, přes všechny city,
zklamání, lásky, zrady...
Jsem stejně tady!
Předstíraná lhostejnost není snadná
a ty jí stejně nevěříš.
Čím víc se snažím, tím víc jsem bezradná,
každá naše setkání nejsou náhodná.
Vyhledávám tvojí přítomnost,
snažím se ti být nablízku.
......Pořád tě miluju!!!...
Přečteno 439x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)