Sedm neznámých
Z kalendáře se na mě dívá
sedm neznámých
i když znám jejich jména
slunce namířilo lasery
na má hmouřidla
vzdávám se oslnění
vězeň začátku týdne
Listuji v diáři
hladových tužeb
dneska nepopsáno
vážně jsem nic nechtěl?
Nebuďte naivní
protřepávám náplň srdce
a rozepisuji se :
chtěl bych políbit svou ženu
na nejrovnější páteř co jsem kdy potkal
ve svých zatáčkách
chtěl bych před ní plést slova
bavlnou něhy
plést se pod nohy i mezi
lovit v chráněné rezervaci
dělit se s ní o kořist
být loven ...
a tak jsem psal a psal
na každý den desítky tužeb
nevyčerpatelnou náplní
Máte se na co těšit!
tichou poštou
sdělil jsem všem
následujícím neznámým
Přečteno 677x
Tipy 24
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marcella, LauraKošinová, recht, Mraveneček, Myrja, Iva Borecká, Belmon, Churry, Aťan, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)