Básnířce
Jsi tak čistá
sladce nevinná
životem jistá
láskou povinná
Zralá žena
s duší dítěte
budeš přistižena
v roli hříběte
Blázníš a skotačíš
myslíš vše vážně
rub na líc otočíš
přetvoříš v básně
Chtěl bych Tě polapit
připoutat k sobě
stačí jen naznačit
a patřím já Tobě
Přečteno 534x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Borecká, vodnař, jusTMee, labuť, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)