Vráti sa..
Pri mojich dverách
zakopol si o rým.
Ach, láska
k tej už dávno nechodím.
Zostala visieť v slučke slovíčka,
ukryješ ju do dlani,
taká je maličká.
Zmráka sa, stmieva
hmla padla na cestu,
opitý ženích
si hľadá nevestu.
Pred mojim prahom
zostal len šedý pán,
v plstenom klobúku
a každým ošepkán.
Láska si blúdi
v temnej svetlici,
hľadá si svoju tvár
na každej ulici.
Milenci pod oknom,
bozky si dávajú.
Ona už chytená,
on nenavyká ju.
Tak chodím v noci
potichu sama spať,
kohút mi zaspieva
o tom čo chcem zas mať...
Přečteno 350x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, sophia92, maliska, hanele m., hostmen, Mraveneček, Rbb, Jiparo, waterlily
Komentáře (2)
Komentujících (2)