excited
Anotace: Neděsím !jen si sním! občas se probudím a něco blábolím!
Pro lásku!
pro Tebe!..excited
Proč nejsme andělé?
tam někde v kostele,
jako dvě hrdličky!
mám řeči troufalé?
neboj se,
je přeci neděle!
a Ty,
seš má naděje.
A přeci,
pavučinu střádáš,
a můj život,
do svích sítí z lehka omotáváš.
Seš jako pírko v oblacích!
co nikde nemá stání,
seš jako pírko na dlani!
které ve svém srdci skrývám.
Jen mám asi smůlu!
že jsem tady sám,
že neslíchám Tvé kroky,
a necítím Tvou dlaň.
Ty Tvé krásné oči!
co pod víčky máš,
mě v noci stále budí!
a nedají mi spát,
tak neříkej mi prosím!
že Tě děsím zas.
Přečteno 538x
Tipy 25
Poslední tipující: laura3, Luciiik, malá čarodejnice wiggová netopýrková, igniss, Rolnička, Iva Borecká, Lorraine, Bíša, Selča, Simísek, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)