Bez pocitů
Anotace: Tak taková jsem byla když mi dal jeden kluk kopačky....milovala jsem ho:(
Toulky světem,
s žádným, citem.
Nikde můj princ,
no jo, když nejsem šmrnc.
Jako ledová královna ,
co s životem není smířena.
V hlavě je prázdno,
a srdci už není smutno.
Tělo bez duše, duše bez těla.
Kam se má duše vlastně poděla?
Vyčkávat příchod neznámého,
je něco tak bolestného.
Nesmát se nejlepším vtipům,
a přidat se k pesimistům.
I když bez pocitů k situacím,
ke snům se já stále vracím.
Přečteno 378x
Tipy 8
Poslední tipující: Manni3, V e r u n k a, Mraveneček, labuť, Sima, Sandra_T, monterka
Komentáře (4)
Komentujících (4)