Kouzlo z přítmí
Prodal jsem miliony kroků
nosiče mého torza jsou unavené
z hledání ideálních směrů
své kouzlo z přítmí
nevynáším na denní světlo
podívej jaký jsem
Křehký obal mého
vnitřního zboží
se nikdy nebál oděrek
to jen to uvnitř valilo strach
do mých zornic
teď jsem stabilizovaný
lékem z nejsilnějších
Občasnému krvácení
věnuji podřadný úsměv
nepřetržitě dostávám do žil
transfuzi něžností
s občanským pseudonymem
v umění života
maluji své představy
do tvých obrazů
a jsem šťastný
Přečteno 573x
Tipy 31
Poslední tipující: Churry, Severka, Janetee, Belmon, Myrja, drsnosrstej kokršpaněl, Mraveneček, Bíša, Marfuša, Aťan, ...
Komentáře (12)
Komentujících (11)