Zvrácený
Jsem padlý anděl s duší démona
jen výkřik
vyznání bez jména
jsem šepot v bouři doteků
rozkoš když lapáš po dechu
nesmíš mít co tolik by si chtěla
máš jenom chtíč
a upocená těla
máš málo já nemám nic
mlčíš
a není, co dalo by se říct
jsem anděl s duší démona
podivně smutná proměna
jsem vášeň, touha šeptaná bez lásky
vzpomínáš
svázaná provázky
já nemám duši, schov si tu svojí
jsem prázdný, cesta se dvojí
jsem padlý a zase padám rád
jen sténej, než začnu se Ti smát
Přečteno 319x
Tipy 15
Poslední tipující: ziriant, Triffid Kolbe, Holis, Hesiona-Essylt, Myrja, Rolnička, Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček, monterka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)