Prázdná náruč
Prostor a čas
proplouvá v nás
a prsty mi uniká sen
že můžu ti dát
co budeš si přát
srdce mi otevři jen
Víš dobře sám
já pro tebe mám
sílu a odvahu jít
tam do těch bran
kdes dosud byl sám
s mou pomocí můžeš tam žít
Nebraň se víc
já nečekám nic
než maličkost tobě už známou
já ve dvou chci plout
tak zbav se těch pout
a zaplň mou náruč prázdnou
Přečteno 619x
Tipy 19
Poslední tipující: jedam, Květka Š., UCET KE ZRUSENI, labuť, danaska, Varda, igniss, Caracol, Mraveneček, Iva Borecká, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)