Anotace: Už to nebolí tak, jak to vypadá. Jen mám někdy chuť zase být na chvilku s ním...
Sbírka: Vejdi, ale neubliž!
Stejně jak jsem tě milovala,musím tě teď nenávidět.Jak jinak bych měla naložit s tou energií,která po naší lásce v mým srdci zbyla?
...nevěděl jsem,do kterého dílka to vsunout,sem se to hodi.I v téhle tvojí myšlence,i ve tvojí básni,jako bych se viděl..
30.09.2005 21:14:00 | nillin