ta otočka je nutná.. jo?
otočka za lepším. . . k lepšímu... ? :) vystihl s to... a děláme to tak všichni.. v životě.. a dokonce velmi často...ne-li pořád...
14.12.2006 18:04:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
ta otočka je nutná.. jo?
otočka za lepším. . . k lepšímu... ? :) vystihl s to... a děláme to tak všichni.. v životě.. a dokonce velmi často...ne-li pořád...
14.12.2006 18:04:00 | Zamilovaná do nezamilované doby