Jsem tu pro tebe
Anotace: víš ... chci abys to věděl, než odletím ...
Jsem studna v poušti
která neopouští
toho co má ji rád
jsem voda živá
jenž k ránu bývá
chladivá
jsem tvoje duše
netvářím se hluše
k nesnázím
jsem anděl spásy
pro všechny krásy
všech krás
jsem prostě tady
nabízím vnady
co můžu dát
tak ber hrstmi všeho
dobrého zlého
z nás
pro náš čas
Přečteno 987x
Tipy 41
Poslední tipující: pretorius, Iva Borecká, a_tao, Lorraine, Marco, Hančí, Vlk v rouše, Jats, Black*Death, prostějanek, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)