... no nevím, ....
*- ... být Marcelou, já bych přes tebe ještě hodil síť ...
Podle pravidla ... blázen, jako blázen ...
PS na psychině v Kroměříži se to docela osvědčilo
.... a svěrací kazajku k tomu ... :-))
17.07.2008 16:29:00 | HarryHH
... taky bych se o sobě potřeboval něco dozvědět ... nebo možná radši ne ...
14.07.2008 18:45:00 | JardaCH
To je tak něžně pěkný, že se mi v komentu nechce ani žertovat.
(Až budeš moct vypadnout, zajdem na jedno...)
11.07.2008 09:58:00 | Aťan