Střípek z mozaiky IV. - žlutozlatě zářící
Zhasínám
jak plamen svíčky
když má příliš dlouhý knot
Utíkám
kam nikdo další
melodie hraná z not
Vzpomínám
jak chutná pod prsty tvá kůže
když se na ní leskne pot
Nevnímám
kolem je horko, zima, světlo, tma
Když řeknou čehý já jdu hot
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)