Smutný klaun
Anotace: Zase jedna z těch smutnějších
Buď sbohem můj sne, moje tajné přání.
Jsem smutný klaun, co naposled se klaní.
Loučím se s jevištěm, co znamenalo můj svět.
Tys byla podstata všech překrásných vět.
Tys byla publikem, pro které jsem hrál.
Teď šapito prázdné je, co bude dál?
Jen odlíčená tvář, kde slzy usměv s rtěnkou smyly.
Ty hořké slzy, které moje oči uronily.
Přečteno 438x
Tipy 12
Poslední tipující: Mrs.Grázl, cordeli, Simísek, monterka, labuť, shakespeares, Myrja, Mraveneček, Herbert Dalloway
Komentáře (5)
Komentujících (5)