Dobré jitro
Dobré jitro . . . !
Léto má modrou stuhu ve vlasech
prostý úsměv ve tváři
"obyčejné štěstí"
. . . že jsem . . .
a že jsi Ty . . .
Dobré jitro . . . !
Léto s bělostnými košilkami oblaků
láká k procházce ranní rosou
vezmu Tě za ruku a půjdeme bosi
"obyčejné štěstí"
. . . že jsi . . .
a že já mohu být s Tebou
Dobré jitro . . . !
Do štěstí probuzena
jen tak rozběhneš se pěšinou
se stuhou v ruce . . . roztančená
objevíš drobné jahůdky
na stéblo navlékáš zářivé rubíny
. . . ranní víla se svými sny
Rosou ovlhlá košilka ulpívá
na všech těch zázračných místech
která se tolikrát teplou nocí podbízela
obdivnému laskání i polibkům
než k ránu milováním nasycena
na prsou do klubíčka schoulíš se mi
Dobré jitro . . . !
U splavu koupání
Jen přívětivým oparem rána
halíš svůj předstíraný stud
V jiskřivém jitru
vánkem rozechvělých pavučinek
. . . vzdáváš se mi . . .
jsi úchvatně krásná Ženo . . . !
žádostiva objevů
. . . jimiž jen život oplývá
dáváš mi věnem své tajemné všechno
. . . je zázračné . . .
moci Ti do zlatavých kadeří pošeptat:
- Milá, dobré jitro . . . ! . . . -
°°
Přečteno 680x
Tipy 20
Poslední tipující: anaH, Štěpina G, Myrja, spare, Psavec, Lota, Mraveneček, Květka Š., Noc17, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)