Anotace: Další Krudumská...pro toho, kdo mi stojí nejblíž. A pro Sunny, která mi moc pomáhá svými básněmi i komentáři. Oběma velký dík.
- Stranger: Tak si za tím názorem stůj, když už teda něco plácneš, ne?
- Alea: Moc krásná báseň. Něžná... jako většina tvých básniček.
14.03.2008 20:54:00 | Luimer
To pako ušatý, devítioký ti v komentářích blekotá strašné kraviny. Z toho, co jsem si tu od něj za tím přečetla by jeden vážně neřekl, že je "geniální a všemocný" :-)))
30.01.2008 19:24:00 | Lisa.Ginmi
Nechápu to, ale asi mi to předtím přišlo nedokončené. Teď musím říct, že to bylo unáhlené. Jen tak dál.
28.09.2005 23:13:00 | Stranger
Nedokončené???Snad jen pro ty, co snít zapomněli a ztratili se v záplavě světa. Nedej na slova, jsem estét a miluji vše krásné a tohle krásné je. Navíc také mě z části věnované, děkuji ti básnířko, opravdu moc. Víš, jsem tak vděčná za každé slůvko a z akaždý úsměv a z akaždého úžasného člověka, který se objeví v té zmatené záplavě světa...myslím, že mám co dohánět, tvé básničky jsou pro mě vážně dokonalé, dáváš do nich tolik citu, osloví a pohladí. Ty budeš jednou slavná, vím to. A já budu mít mezi Remarquem, Exiperym a Hrabětem tvou knížečku:o)
02.09.2005 11:51:00 | Sunny