bože tobě to ted tak jde to psaní! Tím nechci říct, že by ti to někdy nešlo, ale ted je vidět, že to jde vážně z hloubky tebe :) krásný
28.07.2008 22:40:00 | PoeziGirl
Krásná nálada z ní je cejtit.
Nebo:
Krásná nálada je z ní cejtit
Nebo:
Cejtit z ní je nálada krásná
Nebo:
... radši nic!
-----
Líbí moc!
25.07.2008 16:58:00 | Hannazka
navazuju na janka - já o to místo taky zakopla při prvním čtení...
taky by šlo:
slib, že ty mi nezmizíš...
záleží co je důraznější...
23.07.2008 18:58:00 | hanele m.
slib Ty mi že nezmizíš
z pusy by šlo lépe, a bylo by to také více česky - slib, že mi Ty nezmizíš...
23.07.2008 16:15:00 | prostějanek