. . . bez ozvěn . . .
°°
Tvé mlčení . . .
I ticho bývá
jak výzva letící prostorem
. . . bez ozvěn . . .
Jen slzy krápníků
v jeskyni bez konce
svými velebnými tóny
nesou se mohutným dómem
Tvé mlčení . . .
Úchvatné ticho
v němž slyším Tvé srdce bít
. . . vzdáleně . . .
a jako hvězdný třpyt
. . . mihotavě . . .
zahlédnu
jak máváš mi na pozdrav šátkem
. . . bláhové naděje . . .
Jako vlak za Tebou . . .
Právě teď vyjíždí
. . . ze druhé koleje . . .
°°
Přečteno 524x
Tipy 23
Poslední tipující: Cizinka, Romana Šamanka Ladyloba, kavec, igniss, WhiteSkull, Myrja, Zamilovaná do nezamilované doby, Lota, Štěpina G, okapovaroura, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)