Žiju jen pro tebe
Od té doby,
co pro tebe se chvěje duše má,
říkám si "Co by,
kdyby ta roztřesená byla tvá?"
Žiju jen pro tebe,
možná to víš a nebo ne,
ale mé srdce,
jen s tebou bije zmateně.
Nutíš mě trpět,
ale alespoň vím, že žiju;
žiju jen pro tebe
a pro tebe tu bolest skryju.
Ty víš, že žiju jen pro tebe
a nic jiného mi nezbývá,
i kdybych další život žila,
tvé lásce nebyla bych nevěrná.
Přečteno 1242x
Tipy 8
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Thanatos Mortis, Jahodová kopretina, J.Švihovský, Kateway
Komentáře (2)
Komentujících (2)