Smutné dílko, realita je někdy v lásce bolestná, ale je to lepší než být ve lžích ... ST! je za obsah. Je to zajímavé, sice poutavé, ale pro mne bolístkové.
27.07.2008 13:02:00 | NikitaNikaT.
Líbáš místo něj sklenici, ze které kdysi pil on sám?
Smutný příběh, kterým si prošel asi každý.
27.07.2008 12:22:00 | Dessinateur