Uvaděčka
Anotace: ...tak vypadá svět, když polibek ženy zastaví čas ...
Opatrně přenáším své kroky
přes obnažené tepny stromů
na roky vyšlapané pěšince
vedoucí od života k smrti.
Dýchám.
Hluboce.
Mluvím se stíny
a slova pomalu mizí
mezi nimi.
Do blues namočená nálada podvečera
sune den
zvláštním těžkopádným krokem
k bodu zlomu.
Nadpozemsky krásná atmosféra
roztříštěná velkorysými sóly ptáků
a uhrančivou barevností
ostrého světla
ztrácí se
v červánkovém nebi.
Uvaděčka pro černá křídla noci
šeptá medovou vůní
„… pst tiše….“
Přečteno 451x
Tipy 59
Poslední tipující: unstoppable, pejrak, non, MalaIzis, 6thSun, deuxEm, a_tao, Heda, saddova, Noc17, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)