Sorry lásko, ale třetí šanci už nedávám
Jsi lásko jiný, než se zdáš?
Lžeš mi a jen se vymlouváš…
Nevím, zda s tebou můžu být,
zda s tebou budu svá...
Máš dvě tváře?
Prosím tě jen o jednu,
abych věděla s kým řeč vedu,
jako blázen si někdy připadnu.
Být s tebou - nezvládnu…
Přečteno 425x
Tipy 6
Poslední tipující: Stavitel mostu přes Rubikon, SZN, Bíša, už ne pernikova princezna, Monsignore
Komentáře (1)
Komentujících (1)