Kdopak jsi?

Kdopak jsi?

Anotace: Anděl s ukradenou tváří

Kdopak jsi, že mě soudíš?..Bůh?
Přijde mi, že spíše jenom bloudíš,
že jen hledáš lásky kacíře,
Ty…za stěnami z hrubého pancíře.

Ta, co hledá chyby jen na druhých
a sama skvostně kvete,
rudá dýka, co touží po odvetě.

Anděl s ukradenou tváří,
pamatuješ tenkrát v září?
To jako bych se znovu zrodil,
škoda, že nevěděl jsem předem,
že pro tebe jsem je ronil..
Autor Dreamer, 30.07.2008
Přečteno 436x
Tipy 19
Poslední tipující: Morion, Bíša, pejrak, Andělská holka, Actafool, bokken, sluníčko sedmitečné, Mraveneček, igniss, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i hrubý pancíř praská,
když dotkne se ho láska :)

30.07.2008 22:12:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí