Jednoho dne
Když slunce zajde za horizont,
přichází noc a stín mě pohltí,
zase splín na mě přichází
a těžký vzduch, co málem mě rozdrtí…
Proč zrovna v noci,
přichází vždy stejné myšlenky?
Na to jak jsem sama,
tak jako právě odkopnuté milenky?
Každou noc ta stejná křeč,
která otřásá mým snem.
Sebrala mi i mou řeč,
přemýšlím jen o tom zlém…
Jednoho dne se objevíš,
já vím že jednou přijdeš.
A z té tmy mě vyvedeš,
i to světlo ve mě najdeš…
Přečteno 420x
Tipy 12
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Vlk v rouše, Holis, d---, okapovaroura, yourqueen, Kateway
Komentáře (1)
Komentujících (1)