Brečím
Anotace: vymazaná z 2.9.2007
.
Ráno opíjí mě do němoty,
tvá slova jsou
jako nenošené nové boty
co poprvé mám na nohou.
Znovu rozdírají starý puchýř
na mé smutné duši
a ty jen tak proneseš
"tobě to dnes sluší"
už prosím, nelži mi.
Jsi chameleon mnoha tváří,
když hledáš oběť
tak nevinně se tváříš,
proč tohle děláš, řekni mi?
Lžu všem a klopím hlavu,
jen ať nevidí
mou rozhozenou rovnováhu,
jdu a přes slzy vrážím do lidí.
Vymýšlím si, že po cibuli oči brečí,
chci vymazat ten špatný pocit,
když vím, že zase
ležím ti jak věrný pes u nohou...
.
Přečteno 527x
Tipy 43
Poslední tipující: pejrak, Caracol, labuť, a_tao, bobi bobie, takova, enigman, saddova, Mraveneček, jusTMee, ...
Komentáře (17)
Komentujících (16)