Anotace: Bylo nám 16,léto přineslo náhlou lásku a pak ji vítr odvanul s tíhou pocitů do neznámých krajin a byla fuč, nic neobvyklého náhle začala a rychle skončila, a zbyly jen úsměvy na fotkách jako v té písničce..(5.8 08)
Vidíš, a nebyla jsi a nejsi mu lhostejná, nabídl přátelství, už to že napsal o něčem svědčí, myslím, že to bude dobrý člověk. Vždyť proč se hned s někým rozcházet ve zlém, proč nezůstat přátelé? Jak zmíněno, je to lepší, než vůbec nic a třebas to není úplně ztracené.
06.08.2008 08:26:00 | NikitaNikaT.
Achjo :-( Smutný :-( I když kamarádství se může zdát "málo" je pořád víc než NIC.
06.08.2008 01:47:00 | LSI