Bez tebe
Bojím se slibů a přísah,
výkřiků lákavých slov,
bojím se ulic, dne i lidí.
stejně jako samoty…
Bojím se svatých, zla i dobra,
bojím se života a jeho pravidel;
kdyby všechno cítilo strach,
zemřelo by…?
Bojím se noci, ve které nejsi,
všechno je trochu jiné,
bojím se ticha a žadoním po hlasech,
ten chlad je hrozně studený.
Déšť, blesky a černé mraky,
život mě zmrazil strachem.
A kdybych se podívala do zrcadla,
bála bych se i sama sebe?
Přečteno 490x
Tipy 6
Poslední tipující: hezule, Holis, Caracol, Gregy, Kateway
Komentáře (2)
Komentujících (2)