Anotace: dnes řici miluji tě a zítra opustit ???????????????????????????????????
Myslím, že Ti rozumím, někdy, co rychle začne, tak rychle skončí ... zdal-li jsou si dva souzeni či ne, snad jen čas ukáže. Dílko se mi líbí, je to myšlenkové, pro mne aj trochu smutné a vzpomínkám se skutečně člověk nevyhne, a někdy čím víc se jich snažíme zbavit, tím víc nás to nutí na to myslet ... ST!
08.08.2008 16:01:00 | NikitaNikaT.