Anotace: Ještě minulý týden v mém klíně, nyní v náručí jiné..rychle sis našel náhradu za mne
krasne napsane.... jak krasne jsou basne... kdyz jsou psane se srdce.....mas typa...
13.08.2008 14:40:00 | KLARISA
neni basnicky dokonala, vytknout bych mohla vic veci,ale nebudu...
je smutna ..ty ses smutna a on je smejd!!
11.08.2008 23:04:00 | saddova
Výborná báseň! nejvíce se mi líbí ten kousek jenž je použit jako anotace. A neboj někoho si najdeš a pak se budeš smát ty, jakmile ho odvrhne!
10.08.2008 18:08:00 | Démon
bohužel se to opravdu stává a pak vznikaj takovéhle krásné ale zároveň smutné básničky
10.08.2008 15:26:00 | Aka Kiss
nejsme čistota sama, někdy je problém jen ve věku, prostě se předbíháme a než nám dojde co vlastně děláme, je pozdě. Ale věřím, že většina z nás jen miluje, protože jste krásné, protože jste něžné, protože si s Vámi rozumíme. Těžko říct proč nám příroda postavila do života takového soupeře jako je žena ), jsem za tu volbu ale vděčný.
09.08.2008 17:10:00 | prostějenjá