óchich, může si člověk dosadit jakou řeku potřebuje?.)) nu, to je óoo líbí se mi tó, jaj. asi jsem ale osobně zaujatá neboť obsah je mi jaksi blízký nějak třeba jsem paranoidní a vidím tam jen to své, ale i tak.)
15.08.2008 14:02:00 | Já Esther Ruth
Tohle se mi četlo fajn. I nějakou myšlenku jsem tam nalezl. Prostě si to zaslouží tip.
13.08.2008 11:04:00 | J.Švihovský