Anotace: Můj první pokus tady. Přišlo to tak nějak samo, tak jsem jen zapisovala pocity. Budu vděčná za všechny připomínky, názory i podněty.
Jste velmi čistá duše, drahá Johanko... Přeji si víc Vaší tvorby zde shledati..s Láskou Tvořilka Lenka.
31.03.2017 11:06:16 | Tvořilka Lenka
Každý začátek je těžký a určitě je dobře, že jsi mezi nás přišla...Vítám Tě a nevzdávej se!
15.08.2008 18:57:00 | labuť
Úplně jsem zapomněl - sluneční Johanko, mě se Tvá báseň líbí :-))
12.08.2008 22:41:00 | poustevník Jirka
Jak říká staré přísloví: "Žádný učený z nebe nespadl".
Chce to jen vytrvat, přemýšlet, dívat se kolem a zkoušet to znovu - s básněmi, a nakonec i s tím kamarádem... :-))
12.08.2008 22:40:00 | poustevník Jirka
fadni rymy, okoukane, predvidatelne, nezaujmou..je jich prilis, basen obohat jinymi slovnimi spojenimi a pak to bude o necem jinem, pokud je to tve prvni dilo celove, tak to chce jen cvik...
12.08.2008 22:20:00 | saddova