Ztracená existence, zkus žít, ne jen existovat... Některé věci bolí tak, že je lepší na ně nemyslet, i když je to těžké...moc těžké...ale někdy na chviličku to jde a pak je svět zase okamžíček bezstarostný... Upřímná zpověď, taky mi to nepřipadá jako báseň, ale asi mnoha lidem mluvíš z duše... nejen mně...
18.08.2008 22:59:00 | Muriel
taky si myslim, ze neni poezii, nybrz vykrikem do tmy, ktery je mi tak blizky az se mi to nelibi :-(
13.08.2008 17:54:00 | saddova
Moc nevim, jestli je Tvé dílo poezií, ale na mě jeho obsah zapůsobil... je to tak pravdivé a upřímné líčení lidského trápení, které k životu patří, že TIP jsem musel udělit :) P.S.: Vim, že nemusel, jenom umřít musím :)
13.08.2008 16:29:00 | Ctěný pán